Οφθαλμολογικό τμήμα – Κτηνίατρος Λάρισα

Οφθαλμολογικό τμήμα – Κτηνίατρος Λάρισα

Η κλινική διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη διάγνωση θεραπεία και χειρουργική επέμβαση των παθήσεων του οφθαλμού του σκύλου και της γάτας.

Οφθαλμολογικό τμήμα της Κτηνιατρικής κλινικής Λάρισας

Το οφθαλμολογικό τμήμα της κλινικής μας διαθέτει εξοπλισμό και οργάνωση για εξειδικευμένα οφθαλμολογικά χειρουργεία σκύλου και γάτας .

  • Ο προηγμένος εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγουμε ενδοφθάλμιες επεμβάσεις καταρράκτη και γλαύκωματος πρωτοποριακά για την χώρα μας.
  • Συγκεκριμένα διαθέτει μικροσκόπιο Leica με τις ίδιες προδιαγραφές που χρησιμοποιείται στα μεγάλα οφθαλμολογικά κέντρα για τους ανθρώπους.
  • Ακόμα διαθέτει φακοθρυψία Infinity κατασκευασμένη στην USA από την Alcon .Με την φακοθρυψία infinity και με τα εργαλεία μικροχειρουργικής μπορούμε να χειρουργήσουμε καταρράκτη σε σκύλους από τομές μόλις δυο χιλιοστών χωρίς τη χρήση ράμματος .
  • Μετά το πέρας του χειρουργείου το ζώο επιστρέφει άμεσα σπίτι του με εντυπωσιακή αποκατάσταση της όρασής τους !

Κάμερα βυθού Aurora

Η κάμερα αυτή έχει τη δυνατότητα να πάρει και να αποθηκεύσει εξαιρετικές εικόνες ολόκληρου του βυθού του εξεταζόμενου ζώου. Λειτουργεί αυτόματα καθώς την πλησιάζουμε στο μάτι του εξεταζόμενου ζώου. Κατόπιν την απεικόνιση του βυθού την μελετούμε η κτηνιατρική ομάδα της κτηνιατρικής Λάρισας βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα για τον οφθαλμό και για την γενική κατάσταση του ζώου.

Κάμερα-βυθού-Aurora

Τονομετρο ICare IC200

Το κτηνιατρειο μας διαθετει το πιο συγχρονο τονομετρο ( ICare IC200) για ζωα . Ετσι ειναι η δυνατη η μετρηση της ενδοφθαλμιας πιεσης , χωρις χρηση αναισθησιας για την προληψη και παρακολουθηση του γλαυκώματος. Το IC200 είναι ένα φορητό τονόμετρο, τελευταίας τεχνολογίας για μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Η συσκευή βασίζεται στην αρχή μέτρησης (rebound technology) με στιγμιαία επαφή χωρίς τη χρήση αναισθητικού στο ζώο. Το τονόμετρο Icare ic200 έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση σε μεγάλα κτηνιατρεία, χειρουργεία, σε αίθουσες επειγόντων περιστατικών καθώς και σε κλινικές. Είναι πλήρως φορητό, δεν απαιτεί αναισθησία και η ελευθερία τοποθέτησής του επιτρέπει μετρήσεις σε οποιαδήποτε θέση του ζώου: καθιστή, όρθια, κεκλιμένη, ύπτια ή πλάγια θέση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ταχύτατες μετρήσεις σε σκύλους και γάτες με δυσκολία συνεργασίας. Λειτουργεί με αποστειρωμένες κεφαλές (probes) μιας χρήσεως για την αποφυγή μολύνσεων ενώ διαθέτει ψηφιακή έγχρωμη οθόνη για την προβολή όλων των ενδείξεων λειτουργίας καθώς και των μετρήσεων της ενδοφθάλμιας πίεσης. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό για τον έλεγχο της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων.

ΜΑΡΙΑ-ΖΗΣΟΥΛΗ οφθαλμιατρος κτηνιατρος Λαρισα
οφθαλμολογικα-μηχανηματα-κτηνιατρειου-1.jpg

Για πληροφορίες καλέστε στο 2410-537308

ή στείλτε μας το μήνυμα σας παρακάτω

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

Άλλες υπηρεσίες του κτηνιατρείου

Η κτηνιατρική κλινική Λάρισας Ζώη – Ζησούλη- Κυρίτση-Φώλια είναι η πιο οργανωμένη και πλήρης κλινική στην κεντρική Ελλάδα.