ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΩΛΙΑΣ | ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

📝 Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο τοπικό παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης φοιτητών Κτηνιατρικής (IVSA Thessaly) όπου διατέλεσε και πρόεδρος.
📝 Μεταξύ άλλων, έλαβε μέρος στη διοργάνωση του 10ου και 11ου πανελλήνιου συνεδρίου φοιτητών Κτηνιατρικής. Ήταν ένας από τους 10 Ευρωπαίους φοιτητές που κέρδισαν μια υποτροφία από τη FECAVA (Federation of European Companion Animal Veterinary Associations) .
📝 Αποτελεί το νεότερο μέλος της Κτηνιατρικής Λάρισας και επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψήφιους κτηνιάτρους λόγω των εξαιρετικών του ικανοτήτων.
📝 Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην απεικονιστική διαγνωστική και στην παθολογία του ουροποιητικού και του γεννητικού συστήματος. Λόγω της ευρυμάθειας του , του ανήσυχου πνεύματος και της εξαιρετικής χειρουργικής δεξιοτεχνίας του, έχει εξελιχθεί ταχύτατα σε έναν από τους κορυφαίους κτηνιάτρους της πόλης.
📝 Αναλαμβάνει το σύνολο των παθολογικών και ένα μεγάλο αριθμό χειρουργικών περιστατικών που αφορούν τους σκύλους και τις γάτες.

Ειδικότητα
  • Απεικονιστική διαγνωστική
  • και στην παθολογία του ουροποιητικού και του γεννητικού συστήματος.
ΣπουδέςΚτηνιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Διακρίσεις
  • Υποτροφία από τη FECAVA (Federation of European Companion Animal Veterinary Associations)
  • Απεικονιστικό τμήμα

    Η Κτηνιατρική Λάρισας Διαθέτει σύγχρονο υπέρηχο και ακτινολογικό μηχάνημα συνδράμοντας έτσι στη γρήγορη διάγνωση των περιστατικών που προσκομίζονται στην κλινική.

  • Παθολογικό τμήμα

    Διαθέτουμε τις κατάλληλες υποδομές για τη διάγνωση και τη θεραπεία πολλών παθολογικών καταστάσεων όπως οι αιματολογικές και ενδοκρινολογικές παθήσεις , οι παθήσεις του ουροποιητικού και αναπνευστικού συστήματος και τα λοιμώδη νοσήματα.